© 2019 af CAVE IT ApS

HVEM ER VI

CAVE IT’s berettigelse på markedet

Hos CAVE IT ønsker vi at være en del af IT-afdelingen i virksomheden – både som en af dem på gulvet og en af dem der sidder med rundt om bordet og er med til at sætte strategien.
Hos CAVE IT vil vi kunne levere alt fra det simple kabel til den komplekse løsning. Når du som kunde har en udfordring, stor som lille, så skal du vide at du kan komme til os og vi sørger for at løse den. Mange ting kan vi klare selv – men nogle gange må vi også bare erkende at behovet for specialister er nødvendigt. Her er det så godt at vi har et kæmpe netværk af samarbejdspartnere, som vi kan trække ind til at hjælpe os med at løse den specifikke opgave. Intet er for stort, intet er for småt.

Om CAVE IT

Thomas Kjørnæs startede CAVE IT med et ønske om at et samarbejde skal bygge på gensidig tillid, troværdighed og sikkerhed – i bund og grund godt gammeldags købmandsskab. Hos CAVE IT tror vi ikke på at det udelukkende er prisen der er den afgørende faktor. Naturligvis er pris en faktor i det samlede billede – men hvis ikke du som kunde eller samarbejdspartner har tillid, tryghed og føler sikkerhed for at handle med en leverandør, så bliver prisen og alle andre parametre underordnet.

Hvorfor "CAVE"?

Da Thomas Kjørnæs skulle finde et navn til virksomheden, var det et afgørende element at navnet på en eller anden måde, symboliserede nogle af disse nøgleord – tillid, troværdighed og sikkerhed.

 

Der blev derfor tænkt mange kreative tanker og leget med kombinationen af ord og sprog og ikke mindst tjekket ledige domæner – og da Thomas Kjørnæs skrev ordet ”sikker” på Google Translate, kom ordet ”CAVE” frem. Efter at have ”følt” på ordet i noget tid, mens der også blev undersøgt videre med andre kombinationer, begyndte CAVE stille og roligt at hæfte sig fast. Og som det kan ses, endte det med CAVE IT.

Hvem er
Thomas Kjørnæs

Thomas Kjørnæs startede CAVE IT, efter at sagt sit tidligere job op ved en anden forhandler, hvor Thomas var partner og Key Account Manager. Gennem sine næsten 17år i sit tidligere job, nåede Thomas at komme omkring stort set alle roller, lige fra backoffice, bogholderi, lager, salgschef, print-ansvarlig og marketing.

Alt i alt har Thomas Kjørnæs mere end 20 års erfaring fra IT-branchen, så det er med en solid branche-baggrund at CAVE IT bliver startet op på.