top of page
entrust-logo.png

Entrust hjælper virksomheder med at imødekomme hverdagens sikkerhedsudfordringer med omkostningseffektive og fleksible løsninger, der beskytter mod avancerede cybertrusler, øger medarbejder effektiviteten, samt er bygget til at overholde lovkrav og standarder samtidig med, at de beskytter medarbejdere og kunder.
 

Entrusts integrerede multifaktor authentikering og løsninger giver virksomheder mulighed for at styrke autentificering på tværs af forskellige brugere og applikationer.
De bliver i stand til at basere autentificering ud fra realtidsrisici for kundeadfærd i stedet for at tvinge alle brugere til at identificere sig selv ud fra statiske politikker.


Deres store fleksibilitet inden for Autentikering, og deres markedsledende position indenfor identitetssikring kombineret med fleksibilitet og vores konsulenters erfaring med beskyttelse.


Entrust Gold Partner

CAVE IT er Entrust Gold Partner i Entrust’s Partner Plus Program.
Det betyder at vi hos CAVE IT har den nødvendige ekspertise til at markedsføre, sælge og supportere Entrust-løsninger til vores kunder.
Som partner forpligtiger vi os samtidig til at træne vores sælgere og tekniske konsulenter i løsninger fra Entrust, så deres viden og kompetencer holdes up-to-date, samt til at kunne
udbyde teknisk support og service til vores kunder.

entrust suite.png
Billede af Lianhao Qu

En af de bedste måder at sikre virksomhedsinformationer mod hackerangreb er ved at implementere en to-faktor godkendelse (2FA) eller en multifaktor godkendelse (MFA).

De sidste måneders mange phishing angreb har vist, at det ikke er nok kun at have et brugernavn og en adgangskode.

Center for Cybersikkerhed, Digitalisteringsstyrelsen m.fl. anbefaler at implementerer en stærk brugervalidering i infrastrukturen.

Multifaktor autentificering
Multifaktor authentikering
NSIS-2
NSIS-2

I 2021 skal alle organisationer der tilgår offentlige tjenester med sensitivt indhold, samt validere brugerne med stærk identitetssikring


Jo mere sensitiv data er, jo højere sikringsniveau kræves der, men det meste data kræver at brugerne valideres ekstra i forhold til i dag – også på kontoret og fra udleveret PC.

Læs mere om hvordan et NSIS projekt ikke behøver at være et stort projekt.

Love%20Padlocks%20_edited.jpg
Cyber%2520security%2520image%250A_edited

Entrust tilbyder en række selfservice løsninger som giver et stærkt værn imod zero trust, og giver væsentlig administrations besparelser samt giver en bedre bruger oplevelse.

Self service løsninger
Self service løsninger
Mobile Device Management
Billede af NeONBRAND
Mobile Device Management

Sikring af mobile identiteter, enheder samt spredningen af ​​mobile enheder er i centrum for de fleste organisationer, både på medarbejder og kundesiden.
Entrust hjælper ikke kun med at sikre mobile identiteter, men hjælper også organisationer til at udnytte mobile enheder til at øge sikkerheden, strømline forretningsprocesser samt forbedre medarbejderens logon oplevelse.
Sikkerhedskontrollen øges på tværs af alle kanaler, hvilket gør det lettere for medarbejdere at holde sin identitet sikker.

Kompetencer
Mobile Smart Credentials
Keeping the world moving

Hvor er Entrust unikke?

Markedets stærkeste MFA løsning

Entrust Identity as a løsning er vurderet af Gartner group til at være "best in class"

NSIS-2 forberedte 

uden brug af Nemid, samt meget nemt at inplementere

Strategisk samrabejde med Microsoft

Entrust er bygget til at eksistere sammen med Microsoft's løsninger, og tager din it sikkerhed til et nyt niveau

contact
HVEM
ER CAVE IT

"Vi tager ansvar hele vejen – det er hele tiden et spørgsmål om gensidig tillid, troværdighed og sikkerhed"

DU
KONTAKTER OS

Herstedvang 14,

2620 Albertslund

bottom of page