top of page
hoodie_edited.jpg

Endpoint Detection & Response

Heimdal Endpoint Protection & Response er en kombineret løsning af next gen anti virus, samt Ransomware Encryption Detection.

Heimdal Endpoint Protection & Response indeholder:

 • Next gen anti virus

  • Med Threat Protection kombineret med Next gen Anti Virus opnår du fuld EDR funktionalitet, da ukendte trusler bliver identiceret inden der er udviklet en kur.

  • Løsningen indeholder MDM management således de mobile enheder også er sikrede.

 

 • Ransomware Encryption Detection.

  • Ransomware Encryption Protection er en revolutionerende 100% signaturfri komponent, der sikrer markedsledende detektion og afhjælpning af enhver form for ransomware.

Next-Gen Anti Virus:
Hvorfor er traditionelle antivirusprogrammer ikke længere nok?

 • Dagens trusselslandskab har brug for mere end simpel antivirus til at beskytte organisationer imod overtrædelser. Et simpelt antivirusprogram kan ikke beskytte dig mod de stadig mere avancerede trusler, som virksomhederne står overfor.

 • Enkle, kodebaserede detektionsalgoritmer i traditionelle antivirus kan kun ¨se¨ malware, der allerede er opdaget, og som man kender til.
 • Men moderne trusselsaktører kan skabe hundreder af nye malwareversioner i timen, hvilket gør ”black listing” næsten nytteløse imod et sådant tempo.
 • Et virkelig avanceret antivirusprogram kan se ud over dette og tilføje adfærds-, bagdørs- og sandkasseanalyser til den traditionelle kodebaserede detektion.

Next-Gen Anti Virus

Heimdal’s Next gen anti virus er en antivirusløsning, der bruger et virus-scanningsværktøj baseret på signaturbaseret kodescanning og med hele syv unikke scanningsmetoder.

 

F.eks. er der en hurtigscanning og en aktiv processcanning, der kontrollerer alle igangværende processer for trusler. Filer kategoriseres i hhv. inficerede filer og mistænkelige filer, hvorefter du manuelt kan gennemgå filerne og beslutte, hvilke handlinger, der skal foretages på baggrund heraf.
 

 • Alle ukendte filer, der ikke kan kategoriseres af den signaturbaserede filscanning, bliver sendt til Heimdals cloudscanning og filen blokeres, hvis der bliver fundet virus.
   

 • Ændrede hackermetoder gør, at det er afgørende at kunne opdage og fjerne malware hurtigt for at styrke IT-sikkerheden. Next gen anti virus overvåger konstant processer ved hjælp af kunstig intelligens, så der ikke sker ulovlige handlinger på filer, der allerede er på computeren eller på nye filer, der downloades.
   

 • Håndtering af mobile enheder

Ransomware Encryption Protection
- Fordele og funktioner

Ransomware Encryption Protection er en ny og proaktiv tilgang inden for trusselsopsporing. 

 

Universelt kompatibel med ethvert antivirusprogram, vil den løbende overvåge for ændringer i forbindelse med ondsindede krypteringsforsøg. 

 

Ransomware Encryption Protection kræver ikke, at brugeren installerer yderligere software og har et lille systemressourcefodaftryk.

 • Tag fuld kontrol over hver proces, der kører på dit endpoint- krypteringsbeskyttelsen er den eneste sikkerhedsløsning på markedet, der kan kortlægge en tidligere ukendt ondsindet aktivitet og forhindre den i at DoS’e dine følsomme filer. Den fantastiske grafik hjælper dig med at forstå, hvor ransomwaren stammer fra og hvad det forsøgte at opnå.
   
 • Heimdal™ Security's anti-ransomware-software har den laveste falsk-positive rate på markedet på grund af vores intelligens, som giver os mulighed for at studere ondsindet adfærd i et sikkert miljø.
   
 • Det er nemt at rapportere - fra instrumentbrættet kan du se alle detaljer om en ondsindet krypteringshændelse; dette inkluderer tidstilstande, tree diagrammer med tilbagekald af processer, PowerShell-scrips, beregnet MD5-hash, optælling af læs\skriv-operationer udført under krypteringsforsøg, kommandolinjeargumenter, signatur af ondsindet proces, owner og mange flere.

Ransomware Encryption Detection Overview

 • Ransomware Encryption Protection er en revolutionerende 100% signaturfri komponent, der sikrer markedsledende detektion og afhjælpning af enhver form for ransomware, uanset om det er filløs eller filbaseret.
   

 • Det kan registrere ethvert krypteringsforsøg uden signaturer eller adfærdsmønstre.
  Hvis du vil stoppe ransomware, skal du starte her. 

   

 • Dette modul blev konstrueret til at være universelt kompatibelt med ethvert antivirusprogram. Ransomware Encryption Protection udvider funktionaliteten af dit antivirus i stedet for at fortrænge det.
   

 • Modulets indbyggede white- og blackliste kapacitet gør det muligt for Ransomware Encryption Protection at skelne mellem autonome og rutinemæssige systemdækkende processer og ondsindede forsøg, hvorved den falsk-positive hastighed falder.
   

 • Ransomware Encryption Protection's avancerede rapporteringsfunktioner udleder uvurderlige digitale forensiske data såsom procesangrebsstier, repræsenteret via ”bidimensional tree diagrammer” med fantastiske grafer, angriberens oprindelse, filforbindelser, forsøg på kerne-niveau I \ O, læse/skrive-operationer, ledelses udførelser og filoptællinger, CVE-klassifikation, virknings sværhedsgrad og meget mere. Det automatiske system kan hjælpe dig med at inddæmme angrebet, før det spreder sig i hele dit netværk via block in firewall-funktionen. Med henblik på auditering tilbyder modulet en Export til CVS-funktion, der gør det muligt for dit SOC-team at bestemme oprindelsen, behandle tilbagekaldelse, og kerner der er adgang til under indtrængen og at efterligne handlingsdygtige netværksforsvarsstrategier.

Hent Heimdal™ Ransomware Encryption Protection.pdf

HVEM
ER CAVE IT

"Vi tager ansvar hele vejen – det er hele tiden et spørgsmål om gensidig tillid, troværdighed og sikkerhed"

DU
KONTAKTER OS

Herstedvang 14,

2620 Albertslund

VI
KONTAKTER DIG

Tak for din besked! Vi kontakter dig snarest

bottom of page