top of page
Billede af NeONBRAND

Email Security 

Beskyt mod e-mail-svindel, CEO-svindel og business-e-mail-kompromis med avancerede svindelskærme.
MailSentry Email Security næste generations spamfilter & MailSentry Bedrageriforebyggelse sikrer mod business e-mail-kompromis (BEC) CEO-svindel, mail-leveret ransomware, orme og avancerede vedvarende trusler (APT'er). 

Fordele ved Heimdal Email Security

  • Let at implementere

  • Avanceret malware detektion

  • Blokerer spam

  • Emailfiltrering mod IP'er, domæner og URL'er

  • Beskytter mod Phishing og CEO fraud

  • Stopper spredning af malware i vedhæftede filer

Billede af Sigmund

Heimdal Email Security Standard

Tilbyder dig alt hvad du skal bruge til at sikre din e-mailkommunikation fuldstændig på et virkeligt næste-generations-niveau og med en mere ekstensiv liste over analysevektorer end nogen anden platform for e-mailsikkerhed som du kan finde.

Heimdal Email Security Advanced

Giver dig ekstra funktioner til dyb scanning af indhold og vedhæng, en højere grad af tilpasning og en fuldt kriminalteknisk logning af enhver e-mail til en mere effektiv afvæbning af trusler.

London Reflections

Email Fraud Protection

Beskytter også mod e-mailsvindel, CEO-svindel og kompromittering af forretnings-e-mail med avancerede sikkerhedsskjolde, der beskytter mod svindel.

Heimdal™ Email Security næste generations spamfilter er kompatibelt med Heimdal™ Fraud Prevention-modulet, som sikrer mod truslen om Business Email Compromise (BEC) og CEO-svindel.

 

Sammen kan de arbejde for at stoppe og markere alle former for ondsindet e-mail-kommunikation inklusive de omhyggeligt oprettede e-mails fra en tidligere betroet, kompromitteret e-mailadresse.
 

Hvert modul er tilgængeligt separat, men ved at kombinere de to e-mail-sikkerhedsløsninger, vil der stort set ikke være nogen mulighed tilbage for angribere at bruge din e-mail som en gateway til at angribe jeres organisation.

Du kan kombinere både standard- og den avancerede version af Heimdal™ Email Security med Heimdal™ Fraud Prevention.
 

Hvorfor er Business Email Compromise (BEC)-angreb så farlige?

Ifølge FBI har det globale finansielle tab forårsaget af Business Email Compromise (BEC)-angreb overskredet $26 milliarder imellem 2016 og 2019. 
 

Alt der kræves, er en medarbejder der tror at han/hun besvarer en lovlig forespørgsel om midler fra deres administrerende direktør eller betaling af en rutinemæssig faktura udstedt af en mangeårig partner.
 

Angribere sigter normalt efter den helt rigtige medarbejder, efter de har gjort masser af research og gerne sidst på arbejdsdagen, så der ikke er nogen at spørge til råds. De ved helt præcist hvad de gør. Men det gør Heimdal Security heldigvis også.
 

Hvorfor hackere stadig oftere forsøger at lave BEC-angreb?

Cyberkriminelle er mestre i unddragelse og sløringstaktikker, og tiden har vist, at angreb baseret på den menneskelige faktor er dem, der lykkes oftest. 

 

Hvorfor udtømme alle tekniske ressourcer for at bryde barrierer ned, når man ganske enkelt kan narre folk indenfor til at lukke en ind? 

 

Det er ikke så mærkeligt, at fremtiden vil bringe endnu flere angreb ved hjælp af CEO-svindel, insidertrusler, ændrede fakturaer og så videre.


At være opmærksom på hvert bogstav i hver e-mail eller hvert vedhæng er så godt om umuligt. 
 

Medarbejdere ville være nødt til at lykkes hver gang, mens hackere kun behøver at lykkes én gang.

Heimdal Email Security understøtter GDPR, compliance og diverse sikker post løsninger

Læs mere om E-Mail protection
Se relevant film om Email security og fraud prevention
Læs mere om Fraud protection
HVEM
ER CAVE IT

"Vi tager ansvar hele vejen – det er hele tiden et spørgsmål om gensidig tillid, troværdighed og sikkerhed"

DU
KONTAKTER OS

Herstedvang 14,

2620 Albertslund

VI
KONTAKTER DIG

Tak for din besked! Vi kontakter dig snarest

bottom of page