top of page
Cyber%20security%20image%0A_edited.jpg

PAM (Privilege Access Management)

Behovet for en PAM (Privilege Access Management) løsning har i lyset af Corona Pandemien og behovet for hjemmearbejdspladsen flyttet dette produkt i relevant fokus i stort set alle virksomheder og myndigheder med behovet for administrative rettigheder på bruger niveau.

Heimdal Privileges & Application Control
leveres i 2 moduler:

 • Privilege Access Management – Elevering af adminstrator rettigheder.
  Har man som kunde i dag Threat Prevention nægtes adgange såfremt enheden er inficeret.

   

 • Application Control – Dette modul giver rettighedsstyring på software.


I de tekniske minimums krav til statslige myndigheder, er dette et krav at ”Administrative rettigheder for brugere tildeles kun tidsbegrænset og med veldokumenterede behov”

Privileged Access Management
Få kontrol over tildeling af administrationsrettigheder

Privileged Access Management hjælper systemadministratorer med nem styring og kontrol af administrationsrettigheder ved centralt at håndtere, godkende eller afvise de forespørgsler på brugerrettigheder, de enkelte brugere i organisationen kommer med.

Det optimerer arbejdsrutiner og reducerer det tidsforbrug, der normalt er i forbindelse med manuel tildeling af rettigheder, samt øger IT-sikkerheden markant da der ved infektion bliver lukket for alle adgange til brug med administrator rettigheder.

 • Privileged Access Management hjælper med at sikre, at skadeligt indhold ikke hentes eller spredes, imens brugeren har administrationsrettigheder. Systemadministratorer kan med Privileged Access Management hurtigt og effektivt følge op på mistænkelige hændelser og generelt øge endpoint-sikkerhedsniveauet i virksomheden.
   

 • Har du som systemadministrator behov for bedre overblik over brugernes aktiviteter, lavere responstid på brugerrettighedsbehov, enkel håndtering af rettighedseskaleringer og tracking af endpoint rettighedshistorik, så kan Privileged Access Management bane vejen – det giver ikke mindst god mening i forbindelse med hjemmearbejdsplads problematikkerne.

Application Control

 

Få kontrol over software og versioner under
tildeling af administrationsrettigheder

 • Heimdal’s Application Control er en ny tilgang til integreret applikationsadministration og håndtering af brugerrettigheder.
   
 • Modulær og nem at konfigurere, der giver systemadministratoren mulighed for at oprette altomfattende regelbaserede rammer, strømline automatisk afvisning eller automatisk godkendelsesstrømme og håndhæve individuelle rettigheder pr. Active Directory-gruppe.
   
 • Værktøjets entydighed kommer fra dets evne til perfekt at parre med en Privileged Access Management-løsning, hvilket giver brugeren et detaljeret tilsyn med softwareopgørelser og hardwareaktiver.
   
 • Application Control giver din IT-administrator mulighed for at tage styringen samlet for regler, og software håndtering.
  Alle brugere får tidsbaseret fuld kontrol over hver forhøjet session, uden at skulle definere regler eller indstille sessionsparametre.
  App whitelisting og blacklisting kan opnås ved at klikke på en knap.
  Security portalen giver dig enestående kontrol over brugersessionen.
  Når dette app-værktøjssæt er implementeret, forhindrer det ansøgere i at få adgang til et administratorblokeret program, der potentielt kan beskadige maskinen eller lække skadelig software ind i dit virksomheds netværk.

Application Control: Fordele

 • Omform fremtiden for adgangsadministration: Application Control over Privileged access management AC-over-PAM eller Application Control over Privileged Access Management er et banebrydende koncept, der involverer brugen af micro-controllere til yderligere at tilføje ekstra sikkerhedslag til en forhøjet session.
   

 • Reglerne om engagement indstilles længe før brugeranmodningen videresendes til administratorens dashboard. Application Control leveres med et sæt kraftfulde foruddefinerede regler, der hjælper med at fremskynde installationsprocessen.
   

 • Interfacet kan tilpasses meget, da det er elevationssessionens regelsæt.
  I mange tilfælde med insidertrusler lykkedes det angriberen at få adgang til kernefunktioner ved at udføre ondsindet software med administratorrettigheder.
  Faren ved insidertrusler afværges dog ikke fuldstændigt gennem Privileged Access Management.

   

 • Zero-Trust er branchens standard, men giver ikke den nødvendige sikkerhedsstilling, der kræves for at forhindre og afbøde ondsindede handlinger, der er udført under en session med forhøjede rettigheder. AC-over-PAM udelukker sådanne hændelser og mange andre lignende scenarier. Håndhævelse af regulering før forhøjelse forhindrer udførelse af rootkits eller blokerer en potentiel insider-trusselsaktørs adgang til følsomme hukommelsesområder, der i sidste ende kan bruges til at sprede sig i hele virksomhedens netværk (lateral bevægelse).

Se film om Heimdal Security's håndtering af Privielege Acces management
HVEM
ER CAVE IT

"Vi tager ansvar hele vejen – det er hele tiden et spørgsmål om gensidig tillid, troværdighed og sikkerhed"

DU
KONTAKTER OS

Herstedvang 14,

2620 Albertslund

VI
KONTAKTER DIG

Tak for din besked! Vi kontakter dig snarest

bottom of page