top of page

Med vores ekspertviden og professionelle

rådgivning, kan vi skræddersy den rette løsning til kundens behov  

Pålidelig & fleksibel IT

Vores specialister har igennem deres karriere designet infrastruktur løsninger til mange større danske virksomheder, og besidder en stor viden om de nyeste teknologier indefor Storage, Hyperkonvergeret infrastruktur, Private, Hybrid & Public Cloud.

Hos CAVE IT har vi stor ekspertise i infrastruktur løsninger og arbejder bl.a. fokuseret med produkter fra HPE, så som SimpliVity og Nimble Storage. Vi har også et stort kendskab til bl.a. Lenovo og Tintri. 

PUB-16382-CloudSVT380Gen10.jpg
Simply-Rev-Feat-Img-lenovo-topten.png

Fremtidens infrastruktur

For at finde den bedste løsning kræver det ofte at vi udfordrer vores kunders teknologiske mindset. Dette kunne f.eks. være ved at ændre kundens ønske fra at være et traditionelt infrastruktur design med server, storage og netværk hvert for sig, til at give dem indblik i de store fordele der kan være ved en Hyperkonvergeret infrastruktur fra HPE SimpliVity.

Ekspertise & dialog

Vi er specialister med over 15 års erfaring i at identificere og implementere den rigtige teknologi, til at understøtte vores kunders forretning og udfordringer. I vores dialog med kunderne søger vi at forstå deres forretning og behov, således at vi kan anbefale den optimale teknologi og løsning til opgaven.

 

Vi gør det nemt for kunderne at drage nytte af vores viden, og vi er ikke bange for at stille kritiske spørgsmål til eksisterende ønsker eller krav.

HVEM
ER CAVE IT

"Vi tager ansvar hele vejen – det er hele tiden et spørgsmål om gensidig tillid, troværdighed og sikkerhed"

DU
KONTAKTER OS

Herstedvang 14,

2620 Albertslund

VI
KONTAKTER DIG

Tak for din besked! Vi kontakter dig snarest

bottom of page