top of page
Søg
  • Jacob Rosenhoff

CAVE IT udvider med stort IT-sikkerhedstiltag

Opdateret: 31. mar. 2021


CAVE IT udbygger produktudvalget med IT-sikkerhed med en række af markedets stærkeste brands og løsninger. En strategi som går hånd i hånd med CAVE IT’s vision om at kunne tilbyde sine kunder fuldendte løsninger og leveringer til den rette pris.

Hvorfor vælger CAVE IT at udvide sit engagement med IT-sikkerhed ?


CAVE IT er i god vækst, og udover IT-sikkerhed er der en generel opjustering af CAVE IT’s aktiviteter.


Da CAVE IT med stor succes allerede leverer en række traditionelle IT-løsninger, giver det kun god mening at kunne tilbyde en række sideløbende løsninger og som har relevans i en travl hverdag. Det er vigtigt for CAVE IT at man som kunde får tilgang til de bedste løsninger på markedet, til den rette pris, men også det rette beredskab såfremt uheldet er ude. IT-sikkerhed blev valget på næste udvidelse, da hardware leverancer kombineret med det rette IT-sikkerheds produkt udvalg og beredskab, kunne skabe den oplevelse for kunden hvor CAVE IT for alvor kan ”stå på mål for kunden” – om det gælder køb af hardware eller sikkerheds løsninger (– eller begge dele).Hvad er første projekt?


Da det er en satsning og en investering fra CAVE IT, i at kunne bistå kunderne med en seriøs sparring, er det vigtigt fra starten at tilbyde et stærkt og bredt overskueligt sortiment.


Lige så vigtigt er det at producenterne varetager de tekniske foranstaltninger og vedligeholder support m.m.


Derfor har CAVE IT som start indgået partnerskab med Heimdal Security, samt Timengo DPG, og har sikret de helt rette kompetencer i huset til at varetage sikkerhedssalget.

CAVE IT kan derfor præsentere en række løsninger som løser en række af de problematikker og udfordringer mht. hjemmearbejdsplads etc. der bla. har vist sig siden Corona.


Fokus er derfor løsninger som højner IT-sikkerhedsniveauet og letter administrationen, samt kan håndteres remote, og support, drift m.m. håndteres af producenterne.Hvad sker der i øjeblikket med trusselsbilledet


Kigger man på trusselsbilledet i dag er dette på kort tid ændret og industrien er vokset eksplosivt det sidste år - desværre.

Det betyder for mange virksomheder at de er nødt til at prioritere sikkerheden højere, og i mindre virksomheder er det ofte samme IT-chef, som håndterer både hardware indkøb og IT-sikkerhed.


Det koster dyrt at have den rette ressource til at håndtere truslerne fra et cyberangreb og håndtering af disse, samt mange virksomheder først indenfor nyere tid har implementeret en IT-sikkerhedsstrategi.

Valget af leverandører baserer sig på de største trends indenfor sikkerhedsmarkedet og har det tilfælles at de både løfter IT-sikkerhedsniveauet, samt ofte giver større driftsbesparelser.


Heimdal Security


CAVE IT valgte at samarbejde med Heimdal Security da deres løsninger ofte ikke er et større projekt, men blot et modul som løser/sikrer den problematik, eller et område som de fleste virksomheder ønsker at løse eller optimere. Mulighederne er mange og Heimdal Securitys moduler er inddelt efter følgende kategorier

Man kan som kunde prøve alt software i 30 dage gratis, og samtidigt sikrer CAVE IT, at producenten har bevist produktets værdi i drift hos kunden.


Læs mere om Heimdal her


Ens for alle IT sikkerheds produkter er at løsningerne er:

· Nemme at implementere og håndtere

· Løser en række kendte problematikker indenfor IT-sikkerhed

· Dialog om den endelige løsning tages sammen med Heimdal Security

· Konkurrence dygtige priser


Vi vil meget gerne fortælle mere, og det fungerer bare bedre ved et personligt eller Teams-møde, så kontakt os endeligt for nærmere information.


Timengo DPG

Timengo DPG er en dansk Sikkermail leverandør, der sætter virksomheder i alle størrelser i stand til at kommunikere enkelt og sikkert via krypteret og signeret post.


Udover traditionel sikker post, løser DPG også problemstillingen omkring sikker kommunikation med private og mindre virksomheder, via Microsoft Office

Message Encryption (OME) og e-Boks.


Timengo DPG er 100% integreret med Outlook og Microsoft infrastruktur og understøtter både on-premise og cloud baseret Exchange (Office 365).


Er du i dag kunde på en Office 365 løsning betyder Timengo DPG en enkel og hurtig implementering uden påvirkning af mailflow, Ingen ændringer i firewallopsætning, ingen nye administrative værktøjer og du sender direkte fra din velkendte Outlook.

Ydermere understøtter Timengo DPG Digital post 3.0 (E-Boks og også kaldet ”NGDP” -Næste Generation af Digital Post). Digital post 3.0 stiller en række krav som man som myndighed eller virksomhed skal tage stilling til.


CAVE IT og Timengo DPG vil løbende invitere til relevante webinarer så I kan følge med, samt selvfølgelig tager en uforpligtende dialog omkring hvilken forskel Timengo DPG vil gøre for jeres virksomhed.

84 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page