Søg
  • Jacob Rosenhoff

En historie om et par videovæggeCAVE IT har netop indledt et nyt samarbejde med en ny stor kunde. Vores første store opgave for dem var at forbedre deres meget brugte mødelokales to projektor skærme. Sammen fandt vi på en løsning bestående af 2 x 4 stk. 55” skærme som skulle erstatte deres nuværende lidt ældre løsning.


Valget stod på 8 stk. Samsung skærme som er specielt beregnet til videovægs funktion, hvilket kan ses da skærmene har en meget lille kant. Andre mærker, som fx Philips og LG laver samme type funktion, men her var Samsung foretrukket. Det var vigtigt for kunden at det var en nem og lige at gå til løsning ift. opsætningen. De ønskede at skulle gøre så lidt som overhovedet muligt. Kort sagt, det ville bare have at det spillede, uden at de skulle røre en finger.


Vi bestilte skærmene og tilhørende vægbeslag hos vores leverandør og kort tid efter var det leveret hos kunden. Vi fik så vores monterings gutter ud for sætte det hele op. Det det tog dem en lille dags tid at sætte løsningen op to mand.

Det gik dog ikke lige så smooth, som vi havde håbet. Der blev lavet nogle fejl i leveringen og der var nogle misforståelser ift. bestillingen, som gjorde det opgaven lidt tungere end forventet. Hvilket betød en del flere samtaler mellem kunden, leverandøren og os. Det var til gengæld ikke noget der ikke kunne løses og ved god service indsats fra alle sider, blev udfordring løst og kunden blev glad.


Ting kan ske som man ikke altid kan forudse og her var det vigtigt for CAVE IT at kunne vise kunden og vi har deres ryg og at vi nok skal få løst sagen lige meget hvad, - og det gjorde vi! Service er vores fornemmeste opgave hos CAVE IT og noget vi har meget kært i vores IT-hjerter.Kunden har nu to skærme, der spejler de to videovægge, stående på det store hesteskos formede bord i møderummet, som en slags kommandocentral, hvorfra ordstyreren kan styre slagets gang.

Vi har selv været forbi og se den færdige løsning og vi kan godt forstå at de er tilfredse. Hele set-uppet ser forrygende ud i det store mødelokale hos kunden.


Hvis man har lyst til at høre mere om hvad vi kan gøre for jer ift. en lignende AV løsning, så kontakt os venligst.

113 visninger0 kommentarer