Søg
  • Thomas Kjørnæs

Find det rette udstyr til hjemme-arbejdspladsen

I en tid i Danmark, der vel mildest talt er ganske usædvanlig og hvor næsten alle danskere arbejder hjemmefra er det, måske mere end nogensinde, blevet vigtigt at sørge for at medarbejderne har det rette udstyr for at kunne gøre dette bedst muligt.


Hos CAVE IT kan du naturligvis finde de forskellige muligheder – for eksempel en bærbar, skærm, printer og ergonomisk udstyr som mus og tastatur.


For at gøre det lettere for dig at finde de forskellige muligheder, har vi samlet en række genveje til dig, således du nemt kan finde frem til nogle af de muligheder vi tilbyder. Den ene genvej er til et tidligere opslag omkring ergonomisk udstyr. Der findes nemlig en hel række muligheder her, som vi prøver at give dig et overblik over. Et eksempel kunne være dette nye ergonomiske tastatur Logitech K860:


For en bærbar, skærm eller printer kan det være svært for os at sige præcis hvilket behov du eller dine brugere har. Men med nem hjælp fra vores guides, vil du hurtigt få sporet dig ind på præcis det produkt der passer til behovet. Prøv det – den er god nok.


Har du brug for hjælp eller et større antal, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os hos CAVE IT.

Links:

Link til bærbare

Link til skærme

Link til printere

Link til ergonomisk udstyr

73 visninger0 kommentarer