top of page
Søg
  • Forfatters billedeThomas Kjørnæs

Lenovo's ThinkPad X1 foldbare vidunder!

Vi har i denne måned valgt at bringe fokus på Lenovo's ThinkPad X1 foldbare Tablet/Laptop hybrid. Den er toplækker og en vi hos CAVE IT snart kan tilbyde.


Lenovo's ThinkPad X1 Fold er foldbar på den korte led Det betyder at den kan være i en stor jakkelomme eller i en dametaske og så vejer den under et kilo! Der følger et snedigt trådløst tastatur med, der kan tages af og forvandler Lenovo's ThinkPad X1 Fold til en mini-desktop eller klemmes ned over den ene halvdel, for at benytte maskinen som en mini-bærbar. Når tastaturet er foldet ind i Thinkpad X1, så lader den samtidig trådløst! Det er smart! Lenovo har brugt 4 år på at få skærmen og folde mekanismen til at virke helt perfekt, så de ikke havner den situation som Samsung havde med deres Fold telefon sidste år. Når den er foldet sammen har den et slags læder feel når man har den i hånden, hvilket gør at det tydeligt mærkes som det high end produkt den er. En lækker følelse af eksklusivitet som Lenovo lægger for dagen her.


Lenovo's Thinkpad X1 har en version af Windows 10, som de kalder 10X, som er særligt optimeret til at håndtere to-delte skærme. Den vil have mulighed for 5G og have Intel’s nye ”Always Connected ” core processor. Desuden vil der medfølge en digital pen for dem der tegner, som samtidig kan bruges til at notater. To USB-C porte er der også blevet plads til, så man få sin mus tilsluttet eller andet tilbehør.

Den ligger i funktioner ikke langt fra Surface Neo som vi tidligere har skrevet om her, men Lenovo's nye barn udmærker sig ved sin flotte foldbare skærm. Både Intel og Dell kommer efter sigende med deres foldbare om ikke så langt tid. Men Lenovo er altså først på banen med et salgbart produkt.Lenovo's ThinkPad X1 Fold amerikanske udsalgspris er $2499. En dansk pris er der ikke kommet endnu, men du kan forudbestille Lenovo ThinkPad X1 Fold her hos CAVE IT. Send en mail til info@caveit.dk og skriv blot "Lenovo X1 Fold" og vi vil kontakte dig, når der kommer priser og leveringsdato. Som det ser ud lige nu, forventes den tilgængelig til sommer. Der er naturligvis ingen købetvang og man vil få mere info om den foldbare Lenovo op til lanceringen.


Se mere i videoen nedenfor.118 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page