Søg
  • Thomas Kjørnæs

NYT logo

Når man udvikler et nyt logo til sit firma, ligger der som regel en masse tanker bag skabelsen af netop det logo. Det gør der også i forhold til CAVE ITs logo. Idéen bag logoet er, at vi hos CAVE IT forbinder – ligesom en bro gør. At forbinde er at knytte 2 eller flere ting sammen, således, at der skabes en passage, hvor disse ting kan flyde. Men hvad er det så vi hos CAVE IT forbinder? Det kan være mange forskellige ting, som en virksomhed kan forbinde, og vi har kogt det ned til disse 3 ting, som vi hos CAVE IT meget godt beskriver, hvad det er vi forbinder.

Vi forbinder bl.a. Mennesker. Vi hjælper virksomheder med at finde de rette kompetencer. Via egne kompetencer og store netværk, kan vi finde lige netop den nødvendige kompetence. Dermed kan du som IT-ansvarlig, nemt komme hurtigt videre.

Vi forbinder også Løsninger. Der findes og kommer hele tiden nye løsnings-muligheder til. Vi arbejder hele tiden med at være med på nyhederne, indenfor de områder vi opererer på. Derved kan vi også tale med, når eksisterende løsninger skal forbindes med nye løsninger.

Vi forbinder ligeledes udfordringer med løsninger. Mange virksomheder oplever for eksempel performance-udfordringer, grundet stigende krav og forventninger fra brugerne. Ved netop at kigge ind i nye løsningsmuligheder, kan CAVE IT være med at til binde bro mellem udfordringer og løsningerne.

Derudover skaber CAVE IT, forbindelse mellem sine kunder og producenter af teknologiske løsninger og IT- infrastrukturer. Vi sikre, at professionel rådgivning er tilstede, og vi hjælper vores kunder med at få bestilt dagligdagsprodukter som f.eks. et nyt netværkskabel til en ny medarbejder som komplekse IT-infrastrukturløsninger til etableringen af et datacenter i kælderen.

Vi bygger bro, fordi vi er rigtigt gode til det, og fordi vi mener det er vigtigt. At bygge bro er med til løbende at garantere der hele tiden sker udvikling både af mennesker, virksomheder og samfund.


65 visninger0 kommentarer