top of page
Søg
  • Forfatters billedeThomas Kjørnæs

Sidste nyt fra HPE - Discover More i København

Opdateret: 24. maj 2019


Årets HPE Discover More event havde bl.a. VIP besøg fra HPE’s egne CTO Dr. Eng Lim Goh som gav HPEs bud på hvordan virksomheder kan booste deres digitale formåen med AI (Artificial Intelligence).

HPE har og vil investere mere end 4 mia. dollars i teknologien The Intelligent Edge og en af årsagerne til det, er at vi som brugere og virksomheder kun bruger 4% af den samlede bunke data vi genererer, hvilket betyder at der enten ligger eller forsvinder ikke mindre end 96% af ubrugt data.

HPE ser en verden af uendelige muligheder drevet af mængden af data fra The Edge til Cloud, og HPE har den arkitektur der kan styrke og håndtere deres kunders data.


HPE ser deres verden skifte fra store datacentre til små datacenter overalt. Eksplosionen af indbygget intelligens, hyper-connectivity og data fra ”The edge” er ved at omforme markederne, ændre enhver industri og omdanne, hvordan vi lever og arbejder. I denne ”Edge til Cloud”-verden vil fremtiden tilhøre den hurtige.


Derudover ser HPE en verden, hvor al vores data flyder rundt mellem virksomheders Edges og i Clouds. Og data er det nye sorte og virksomheders immaterielle rettigheder. Og hvad nu hvis vi ikke har nok data? HPE ser brancher skaber konsortier, hvor de finder teknologiske løsninger, som gør det muligt at dele og sætte standarder for den pågældende industri, og desuden dele information/data omkring snyd og ikke mindst omkring kunder.


Ingeniørerne hos HPE testlaboratorium er igennem de seneste 1½ år kommet frem til en ny metode, hvorpå man kan opnå mere korrekte resultater i brugen af AI. De har ændret deres tilgang fra at lade AI computeren stå og forsøge sig frem til et resultat, til at fodre computeren med tidligere resultater. Dermed rammer computeren mere korrekt med fremtidige resultater og sandsynligheder, såsom hvad er sandsynligheden for at det regner i Københavns Lufthavn på mandag.


HPE præsenterede kundecases fra bl.a. PCI, AT&T, Comcast, Ripple og Mercedes Formula 1 hvor denne nye metode er blevet brugt og har skabt bedre resultater.

Ingen må være i tvivl om at AI kommer mere og mere ind i vores hverdag. Ved at bruge teknologien rigtigt, kan det få en kæmpe indflydelse på fremtiden for hele verden. Hvem ved hvor det ender….!?

50 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page