top of page
Søg
  • Jacob Rosenhoff

Skykick – Den perfekte backup partner til Office 365!


Generelt kan man sige at Skykick er den perfekte dansepartner for Office 365. Der skal to til tango. Det er Skykick med Office 365 et godt eksempel på. Office 365 fungere alene kun som en halv løsning, men det er mange faktisk ikke klar over. De fleste tror at der er en backup del i Office 365, men det er ikke tilfældet. Skykick kommer derved ind på gulvet og byder op til en fin fornem IT-dans. Når Office 365 kører for fuld sving, men skal have hvilet fødderne på backup stolen, så er det Skykick der leverer backup massagen og sørger for Office 365 kan danse igen dagen efter, 3 uger efter eller flere år efter.


Skykick’s har blandt andet ubegrænset backup af gamle filer, ubegrænset plads og så de GDPR parat. Det er nemt at sætte up og meget overskueligt i brugerfladen.

Simplicitet og effektivitet er i højsædet. Hvis fx en medarbejder kommer fejlagtigt til at slette et 50.000 filer stort Sharepoint bibliotek. Så skulle man uden Skykick, gendanne filerne én for én, desuden vil man kun kunne se 3000 filer ad gangen og det ville tage en estimeret tid af hele 6 dages arbejde. Med Skykick Cloud backup vil det kun tage få minutter at få den 50.000 fils store folder tilbage til Sharepoint.


Der er mange muligheder i Skykick's Cloud portefølje. Du er naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil have mere information end hvad der står her.


Nedenfor kan du se nogle af de mange ting som Skykick kan hjælpe din Office 365 med.


95 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page