TIMENGO-DPG-Logo-1000x142px-2048x308.png
send-som-sikker-email-DPG.jpg
Sikkerpost kunde action triggers

Har du som virksomhed behov for at sikre at alle afsendte og modtagede mails overholder GDPR forordningen, men savner samspillet med din Microsoft løsning, samt generelt har et behov for bedre dokumentation?

De fleste virksomheder har i dag en sikkerpost løsning, hvor de fleste har en række områder som bliver ressource tungt, at håndtere ved audits etc.

Timengo DPG er designet til det komplekse marked indenfor danske sikkerpost løsninger, og med fokus på samarbejdet med en eksisterende O365 løsning.

Timengo DPG løsningen er meget brugervenlig, og afsender ikke sikre mails hvis denne email post kasse ikke kan nåes. (illustration*?)

 

Ved Audits og lign. sammenkøres rapporter m.m. i din O365 løsning

Løsningen er forberedt på Digital Post 3.0, så man som kunde ikke opnår ulempen ved at meta data m.m. ændres/forsvinder hvis ens sikkerpost leverandør ikke understøtter Digital post 3.0.

 

Timengo DPG fungerer som afhentningssystem, og har man som virksomhed E-boks kommunikation til private  afsendere, er dette en forudsætning for at kunne have en Digital post 3.0, og giver en række unikke fordele ved integration til ESDH og lign. systemer.

PDG-vaelger-for-brugeren.jpg
DPG vælger for brugeren

Beskrivelse sikkerpost

CAVE IT er partner med Timengo DPG, og tiltaler tanken dig om at din sikker-post ligger ”i maven” på din microsoft installation, så er der meget spændende læsning at finde her.

Timengo DPG er en dansk producent som har specialiseret sig i håndtering af sikkerpost, og hvordan man med en eksisterende Microsoft O365 kan få en løsning som:

 

  • Sikrer leverancen sker sikkert således at det ikke er muligt at sende en mail usikkert

  • Lever op til digital post 3.0 (november 2021)

  • Samspil med Microsoft O365 giver en række unikke muligheder

  • E-boks håndtering

Det hele samlet i den almindelige send knap

en-samlet-knap_edited.jpg
timengo-ms-integration.png
HVEM
ER CAVE IT

"Vi tager ansvar hele vejen – det er hele tiden et spørgsmål om gensidig tillid, troværdighed og sikkerhed"

DU
KONTAKTER OS

Herstedvang 14,

2620 Albertslund

VI
KONTAKTER DIG

Tak for din besked! Vi kontakter dig snarest