top of page
black%20red%20and%20yellow%20coated%20wi

Heimdal Vulnerability Management

Heimdal Vulnerability Management er et uundværligt værktøj til håndtering af dine patches, softwareudrulninger samt håndtering af 3 parts applikationer.

Heimdal Vulnerability Management indeholder:

 

Exploit Resilience. Styring og udrulning af dine patches.


Infinity Management. En unik service for de kunder der benytter egen udviklede eller lign. 3 part applikationer, samt hvis man som større virksomhed har behov for masse udrulning af software og patches. 

 

Automatisk og tilpasset udrulning af software

Heimdal Vulnerability Management er en automatiseret Patch Management-løsning der automatisk installerer og håndterer opdateringer baseret på dine konfigurerede politikker uden behov for manuelt input.

Exploit Resilience giver forenklet patchstyring samt overblik over hvilken software og versioner der er installeret.
Brug mindre tid på patchstyring og eliminer problemerne. Heimdal Security tager sig af implementeringen af opdateringer på dine arbejdsstationer og er i overensstemmelse med dine indstillinger - dette giver dig mere tid til at håndtere andre opgaver.
Exploit Resilience giver dig mulighed for at installere, afinstallere, patche og administrere programmer som Java, iTunes, QuickTime, TeamViewer og mange flere. Heimdal Security sikrer at alle patches er gennemtestede, funktionelle og uden infektioner inden de godkendes til automatisk brug.
Opnå tids og driftsbesparelser og øg IT-sikkerhedsniveauet markant, da disse processer ofte er meget ressourcetunge at håndtere.

Infinity Management 

Infinity Management er en udvidelse af Exploit Resilience-modulet.

 

  • Infinity Management er et implementeringsværktøj, der tilbydes af Heimdal Security, der vil give dig muligheden for at implementere software i din organisation og at holde de implementerede applikationer og software opdateret automatisk.

  • Infinity Management er også et værktøj, der mulighed for håndtering af egne producerede eller 3. parts applikationer. 

Heimdal Vulnerability Management giver det fulde overblik over installeret software og via Heimdal Security Dashboardet har du det fulde overblik over alt installeret software, samt et meget simpelt værktøj der giver overblik over om der er sårbarheder som skal håndteres. 

Film om Heimdal Security's håndtering af patching og assetmanagement
HVEM
ER CAVE IT

"Vi tager ansvar hele vejen – det er hele tiden et spørgsmål om gensidig tillid, troværdighed og sikkerhed"

DU
KONTAKTER OS

Herstedvang 14,

2620 Albertslund

VI
KONTAKTER DIG

Tak for din besked! Vi kontakter dig snarest

bottom of page